VUČEVIĆ: Žale se što policija vadi pendreke, da nećete kifle?

FOTO: Alo novine

Podeli vest!

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević gostovao je sa Goranom Vesićem na televiziji Happy gde su sa voditeljkom raspravljali o najnovijim dešavanjima u našoj državi.

 

Vučević je rekao da je sasvim neopravdano da se kritikuje Vučić zbog Kosova i Korone jer su to problemi koji postoje jako dugo ili su globalni problem.

“Korona kažu Vučić odgovoran. Kako ? Zašto? To je globalni problem sve zemlje sveta imaju probleme sa zaraženima, mrtvima sa ekonomskim padovima. Čitave industrije padaju. Ljudi čitav stil i način života se menja ovde” tvrdi  gradonačelnik Beograda.

 

Na pitanje novinarke HAPPY televizije da li ima saznanja o finansijerima i organizatorima protesta, Vučević odgovara negativno:

“Dobro ja ne znam ko finansira i organizuje ovo, spominje se strani faktor. Nemam takve informacije. Valjda daju pare ovi tajkuni koji mogu da finansijski iznesu to”.

 

Vučević se dotakao i kritika na račun policijske brutalnosti: 

“Ako je i postojalo prekoračenje ovlašćenja to će sve nadležni da ispitaju. I onaj slučaj kada je navodno policija iz čista mira istukla momke na klupi. Znate malo je neobično da ste maltene u ratnoj zoni a da sedite na klupi. Ne radi se to tada. Policija je bila maksimalno korektna. Te što kritikuju pozivam da oni dođu sa policijom malo da osete kako je to kada te satima neko obasipa kamenjem, bakljama, tuku vas kaiševima. Kažu policija reagovala pendrecima. Stvarno? A šta biste vi da policija izađe sa kiflama? Cvećem?” – zaključio je Vučević.

 

Izvor: Dnevni Žurnal