VUČIĆ: Na izborima se niko nije zarazio, na protestima jeste

FOTO: Tanjug

Podeli vest!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večera na TV Pink u emisiji “Hit tvit”.

 

Predsednik je govorio o svim aktuelnim temama.

Lažni tvit Makrona
Povodom navodne objave Emanuela Makrona na društvenim mrežama, da je pristao da prizna Kosovo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji Hit tvit je rekao da je to lažna vest i da to svako zna.

 

– Bilo je vesti koje su bile neverovatne, jedna laž je smenjivala drugu, lagao je ko je šta stigao. Mnogi koriste društvene mreže da besmislenim vestima steknu popularnost. Što je veća laž dobijete više lajkova. To je jedna od opasnosti savremenog sveta, i to ćemo zrelošću morati da pobedimo.

 

O KORONI

– Na izborima se niko nije zarazio, a možda se neko zarazio u kampanji. Na sam dan izbora sve su mere poštovane, vrlo efikasno, svi su imali maske, bilo je mnogo bolje nego kad idemo u prodavnicu. Svuda u Evropi su bili izbori, danas su u Španiji, u Poljskoj je drugi krug, u Hrvatskoj, u Francuskoj. Izbori u demokratskim državama moraju da se održavaju, rekao je Vučić. Na protestima se sigurno dosta njih zarazilo jer nisu poštovali mere štaba, srećom danas ih je bilo manje od 500 što znači i manje zaraženih.

 

– Što se tiče derbija, bila je povoljna epidemiološka situacija, pa je l mislite da u septembru ne treba da gledamo utakmice, da ne živimo. Pa ja jedv ačekam da mogu da odem da odgledam neku utakmicu, ili sa Vukanom ili Danilom, jedva čekam da odem u neki restoran.

 

Izvor: Republika /Dnevni Žurnal