VUČIĆ: Povlačim se sa čela Srpske napredne stranke

Podeli vest!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji “Hit tvit” na televiziji Pink, gde je na samom početku govorio o tome da je bilo mnogo lažnih objava, kao i da pojedinci koriste eru društvenih mreža kako bi senzacionalizmom stekli popularnost. Naglasio je kao važno, a i da će organi njegove stranke da objave, da će uskoro biti samo predsednik Srbije.

 

“Jedna laž je sustizala drugu. Kako je neko tražio upotrebu 63. padobranske brigade. Te kako idu vodeni topovi sa Banovog Brda. Lagao je ko je šta stigao. Nedelju dana pre toga bile su vesti ge su nam, tobože, ugledni novinari govorili o tome kako je čitava porodica tradala od korone. Ispostavilo se da je ta porodica demantovala. Nismo čuli ni izvinite zbog toga.”kazao je predsednik Srbije na televiziji Pink, dodavši da su “lažne vesti” u eri društvenih mreža opasnost sa kojom se svet suočava u ovim vremenima.

 

Vučić je kazao da će, kako je obećao, a da će uskoro i organi stranke da to objave, on biti samo predsednik Srbije, a potom poručio građanima da budu disciplinovani.

“Pobedićemo koronu, garantujem”, rekao je uz tvrdnju da imamo dovoljno medicinske opreme i odgovorne zdravstvene radnike.

 

Izrazio je zadovoljstvo što večeras, kako kaže, nema ni 500 ljudi na protestima.

Istakao je da su članovi Kriznog štaba časni i odgovorni ljudi, a na opasku da je jedna od vesti na mrežama bila da je dr Kon dobio stan u Beogradu na vodi rekao je kratko: “Sram ih bilo.”

 

Izvor: Nova.rs