ACA LUKAS: Ne vidim ko je bolji od Vučića

Podeli vest!

Pevač Aca Lukas poznat je kao neko ko podržava predsednika Vučića.

 

Mnogo puta je govorio u superlativu o njemu a poznat je i po izjavi da će za SNS mitinge uvek da peva po pozivu i to besplatno.

 

Gostujući na Pinku i Happy televizijama on je uvek branio predsednika od opozicije uz napomenu da su nas “prethodni unišili”.

– Nisam se odlučio da budem politički aktivan jer ja nisam političar, niti član stranke i ne bavim se politikom. Što ne znači da sam glup, pa da ne vidim neke stvari. Podržavam ga zato što je to bila moja proizvoljna volja i zato što je to sloboda govora. Da nije bilo njega, ne bi bilo ovolikog napretka u našoj zemlji. Ovoliko dobrih, pozitivnih stvari koje se dešavaju i koje ja pamtim otkad znam za sebe. Vučić i SNS su napravili uspeh koji niko ne može da ospori. Aleksandar nije političar, nije u klišeu zato što je emotivan, zato što se ne ponaša kruto, kao što se ponašaju neki političari. Ne može da sakrije neku grimasu koja mu je tog trenutka na srcu. Čovek radi. To mu niko ne može osporiti. Radi. R-A-D-I. I tu nema priče. I on, i SNS, i Dačić. To ne mogu da odvajam. To su ozbiljne političke stranke, sve ovo ostalo… Neću ni da govorim – izjavio je Lukas za portal Republika.rs

 

On je gostujući na TV Happy rekao da Srbija može da ide samo napred uz Vučića kao i da nema nameru da se kolegama sa estrade pravda zašto je podržao SNS.

Na televiziji Happy u uživom programu potom izjavljuje da “ne vidi ko je bolji od Vučića, jer takvih nema”.

 

Tviteraši redovno napadaju Lukasa a on im uzraća, ali na fejsbuku.

 

Izvor: Dnevni Žurnal