Juventus doveo dva pojačanja, slede još tri

FOTO: Bevenuti

Podeli vest!

Sari već planira sa sportskim sektorom prelazni rok, neće biti velikih uzbuđenja, a siguran je u ostanak. Otići će najmanje sedmorica ili osmorica fudbalera, najveće promene u veznom redu.

Mauricio Sari je siguran da će ostati, titula je pred vratima, ali treba da prođe i Lion i plasira se u top 8, Lige šampiona, kako bi dobio poverenje ljudi iz kluba.

 

Ali, čini se da s obzirom da sarađuje sa Paratićijem oko prelaznog roka, ostaje siguran u svoje mesto, dva pojačanja su dovedena, Kuluševski i Artur.

Ali, to neće biti kraj promena u veznom redu, Sari i dalje traži svog pulena Žorginja koji bi mogao da stigne na pozajmicu iz Čelsija, kao i Emersona Palmijerija, levog beka “Plavaca” koji je ipak bliži Interu.

 

Ako ne uspe da dovede Italo-Brazilca koga je trenirao u Čelsiju i Napoliju, Sari je tražio Manuela Lokatelija iz Sasuola. Transfer je moguć kada su u pitanju Sasuolo i Juve, ali problem je što Lokateli želi da igra standardno kako bi se našao na spisku za EURO sledećeg leta.

Ostaje napadač, Zapata je preskup, Milik je i dalje opcija, dok Mendeš preko Ronalda gura Raula Himeneza. Ostaje i Džeko, ali Juve traži ipak mlađeg napadača koji će zameniti Iguaina. Uz “Pipitu” klub bi trebalo da napuste Perin koji je na pozajmici, De Šiljo, Rugani, Kedira, moguće Remzi i Matuidi, i jedan od dvojice Bernadeski ili Daglas Košta koga želi Siti.

 

Izgleda da se isključuje mogućnost da Juve dovede neku veliku zvezdu, Pogba je nemoguća misija, žele da smanje platni budžet i jasno da produže ugovor sa Dibalom koji će posle Ronalda postati najplaćeniji igrač u Seriji A.

 

Izvor: Sportske.net