Sa ovim igračim LIDS udara na evropski pohod

FOTO: Lids Sports

Podeli vest!

“El Loko” pristao na raskošan ugovor, ispoiručio listu pojačanja, jasan cilj, samo kvalitet…

 

Lids je, kako smo i pretpostavili već počeo da pakuje ekipu za Premijeršip, Viktor Orta je razgovarao sa Bijelsom, načelni dogovor je da “El Loko” potpiše novi ugovor, vredan osam miliona po sezoni.

Vlasnik Andrea Radrizani ima novac, spreman je da ga uloži, prihodi će skočiti, jasno od TV prava, plus, veliki klub kakav su Jorkširci, imaju fantastičnu posetu.

Dogovor je da se zadrži osnova tima koji je kroz dve godine preturio svašta preko glave u Čempionšipu, Bijelsa je garancija da mogu da privuku velika imena.

 

Traže golmana, napadača, Džek Harison iz Sitija ostaje na pozajmici, a biće kupovani kvalitetni igrači. Juče je Radrizani zapalio javnost tvrdnjom da želi Ibru i Kavanija, ali Šveđanin nije realna opcija, Urugvajac jeste. Navodno bi malo i smanjio ugovor da radi sa Bijelsom, ali i da zaigra u PL.

“El Loko” hoće još jednog napadača, Nikolasa Gonzalesa iz Štutgarta koji je dao 15 golova ove sezone za “Švabe” i iz Cvajte zaradio poziv za argentinsku reprezentaciju. Još neke opcije iz Južne Amerike su Zaračo iz Rasinga, Kvarta iz River Plate, a ako Totenhem bude otpustio beka Huana Fojta, Lids bi ga rado uzeo.

Ponuda će stići i na adresu Milnera, koji je dete kluba i mogao bi pošto podigne pehar sa Liverpulom da se vrati kući. Said Benrahma iz Brentforda je takođe interesantan, ima sjajnu sezonu, mnogi veruju da je najbolji igrač Čempionšipa. Alžirca hoće i Arsenal, dao je devet golova, ima 17 asistencija, ali ovaj krilni napadač neće biti na prodaju ako se njegov tim kroz baraž plasira u PL.

 

Što se golmana tiče, Džoe Hart je opcija, jer Kiko Kasilja nema kvalitet za najjaču ligu na svetu.

 

Izvor: Sportske.net