VUČIĆ: Pojaviću se večeras na TV, saslušajte šta imam da kažem

FOTO: RTV Pink

Podeli vest!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić biće gost Dnevnika na televiziji RTS 1 u 19.30 časova.

 

Kako prenose pojedini mediji, predsednik Vučić se lično obratiio predstavnicima medija i javnosti sa molbom da pogledaju i saslušaju šta večeras ima da kaže.
Po svemu sudeći moguće je da će predsednik saopštiti nove mere protiv Korone virusa ili nove mere za ekonomski oporavak.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će doći u Banjaluku, gde bi trebalo da poseti Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske, te održi sastanak sa zvaničnicima Srpske, potvrdio je Radovan Kovačević, savetnik za unutrašnju politiku srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

 

Kovačević je naveo da bi Vučić u UKC-u zajedno sa Dodikom trebalo da uruči opremu koju je Srbija donirala, prenosi Srpskainfo.

– Planirana je i poseta dečijem vrtiću koji je izgrađen donacijom Vlade Srbije i mestu izgradnje Rusko-srpskog vjerskog i kulturnog centra – rekao je Kovačević za RTRS.

 

Sastanak sa zvaničnicima Srpske biće održan u Administrativnom centru Republike Srpske.

Sastanku bi trebalo da prisustvuju srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović, predsednik Narodne skupštine Srpske Nedeljko Čubrilović, te predsedavajući Saveta ministara Zoran Tegeltija.

 

Izvor: Blic / Informer