VUČIĆ: Protesti protiv mene krivi za širenje Koronavirusa

FOTO: Pink

Podeli vest!

Danas ćemo imati još veći broj zaraženih koronavirusom, izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Banjaluci.

 

Beograd i Novi Sad, to su, kako kaže, žatrišta nastala kao posledica protesta. To smo znali i očekivali, rekao je Vučić.

Nadam se da ćemo prevazići ovaj najgori period pre kraja ove sedmice.

 

“Očekujem i da do subota da završimo to kašnj nje u saznavanju rezultata testova. Testiramo najviše, devet puta više od drugih u regionu. A testiraćemo još”, rekao je predsednik Srbije i dodao da se očekuje da rezultati stižu za 24 sata.

“Mi ćemo naš posao da obavimo, a ostalo je na ljudima i njihovoj odgovornosti”, rekao je Vučić i dodao da ima dve važne vesti za građane Srbije.

Prva je, kako kaže, ta da je Srbija u pregovorima sa jednom zemljom koja razvija vakcinu protiv koronavirusa i da se nada da ćemo tu vakcinu dobiti pre kraja ove godine.

 

Druga stvar koju je, kako kaže, hteo da saopšti građanima Srbije je da nigde u svetu nije laka situacija, ali da je u Srbiji lakša nego bilo gde u Evropi. “Ljudi nek slobodno troše novac jer im neće nedostajati ni penzije ni plate”, rekao je on.

 

(Kurir.rs/ B92/Fonet)