Eksplodirao džip svedoka u procesu protiv Darka Šarića

FOTO:Printscreen

Podeli vest!

“Honda” Gorana Nikolaševića dignuta u vazduh, a policija traga za muškarcem, koji je ostavio nešto na haubi.

 

Džip Gorana Nikolaševića (52), koji je optužio svedoka – saradnika Nebojšu Joksovića da planira njegovo ubistvo, dignut je u vazduh u noći između subote i nedelje ispred njegove kuće u centru Valjeva.

 

Kako nezvanično saznajemo, eksplozija se dogodila oko tri sata ujutru. – Džip “honda element” čiji je vlasnik biznismen iz Valjeva bio je parkiran na trotoaru ispred kuće kada je ekplodirao. Od siline detonacije oštećeno je još nekoliko automobila, a srećom niko nije povređen – kaže izvor i dodaje:

 

Uzeti snimci

– Nadzorne kamere iz ulice snimile su muškarca koji je bio maskiran i sa kapuljačom na glavi, kako prilazi Nikolaševićevom džipu i na haubi ostavlja nešto. On je brzo pobegao, a minut nakon toga vozilo je odletelo u vazduh. Policija intenzivno traga za muškarcem zbog sumnje da je podmetnuo eksploziv, a u toku je i rad na utvrđivanju mogućeg motiva.

 

Inače, Goran Nikolašević je pre dve godine dao izjavu u valjevskoj policiji. – U valjevskoj policiji su mi na razgovoru rekli da postoje dojave da neko hoće da me ubije tako što će mi podmetnuti eksploziv pod auto. Ispitivali su me o odnosima sa svedokom- saradnikom u postupku protiv Darka Šarića, Nebojšom Joksovićem, sa kojim sam nekad sarađivao jer sam bio direktor u njegovim firmama. Dobio sam informacije da je naručilac Joksović, a organizator njegov prijatelj – ispričao je tada za medije Nikolašević i dodao: – Njemu smeta što znam da je prisvojio sedam miliona evra od Šarića i da za sve to imam dokaze – rekao je on.

 

Izvor: Kurir.rs