NESTOROVIĆ: Piramide štiti od Koronavirusa

FOTO: Tanjug

Podeli vest!

Pulmolog Branimir Nestorović poznat je po izjavama koje, malo je reći, postaju kultne i prepričavaju se danima.

 

Ipak, najnovije fotografije koje je Mirjana Domonji, predsednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San, objavila na svom Fejsbuk profilu zapalile su društvene mreže.

 

Naime, na njima vidimo dr Nestorovića, a ispred njega takozvanu “biopiramidu orgonit”, za koju Domonji tvrdi da služi kao prevencija od mnogih bolesti, pa i od trenutno aktuelne korone.

“Želja da svoje i iskustvo svojih prijatelja i saradnika u vezi s korišćenjem orgonita prenesem onima koji to žele da čuju i primene kao preventivu za svoje zdravlje, kao i otklanjanje posledica već nastalih bolesti, što podrazumeva sva kancerozna oboljenja, kao i najnovija kovid oboljenja odvela me je kod poznatog i cenjenog profesora i doktora Branimira Nestorovića”, objavila je Domonji.

 

Iz svega ovoga, dalo bi se zaključiti da i dr Nestorović podržava upotrebu ove neobične lekovite piramide, mada će se sigurno i sam doktor tim povodom izjasniti. Naročito ako imamo u vidu da je ceo slučaj poprilično privukao pažnju.

 

Šta su orgoniti?

Orgoniti su poznati još odavno, a njihovim tvorcem se smatra naučnik Vilhelm Rajh (1897-1957). On je bio psihoanalitičar i naučnik koji je uveo radikalne metode u psihijatrijskom lečenju. Jevrejin po poreklu beži iz Nemačke pred nacistima u Sjedinjenje Američke Države 1939. godine kako bi mogao nesmetano da nastavi svoj rad na orgonskoj energiji.

 

Izvor: Republika.rs