UHAPŠENI MOMAK I DEVOJKA: Ukradenu garderobu prodavali na internetu!

FOTO: Webpress Ilustracija

Podeli vest!

Smederevska policija uhapsila je devojku M. N. (26) i muškarca S. A. (31), koji se sumnjiče da su duže vreme krali garderobu iz tržnih centara u Srbiji i inostranstvu, a potom je prodavali preko interneta. Kako je saopštila policija, sumnja se da su njih dvoje imali razrađenu šemu krađa, a lisice su im stavljene pošto su nedavno ojadili jedan butik, koji se nalazi u tržnom centru u Smederevu.

 

Skidali zujalice

– Ovaj mladić i devojka su tokom jula ove godine ukrali više odevnih predmeta iz prodavnice koja se nalazi u otvorenom tržnom centru u Smederevu – navodi policija i objašnjava kako je par radio: – Razgledali bi i birali odeću, pretvarajući se da su kupci, a potom je S. A. sa njih specijalnim alatom skidao zujalice, a devojka M. N. je garderobu stavljala u torbu ili ju je oblačila ispod svoje garderobe. Kako kažu u MUP, na ovaj način, mladić i devojka su iznosili stvari iz prodavnice, a alarm se nije aktivirao.

 

Pun stan odeće

– U stanu M. N. u Beogradu pronađeno je više odevnih predmeta raznih robnih marki sa etiketama u vrednosti od preko 100.000 dinara. Sumnja se da je odeća ukradena iz više tržnih centara u Srbiji i Mađarskoj. Ovu garderobu oni su oglašavali i prodavali preko interneta – saopštila je policija. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni u Osnovno tužilaštvo u Smederevu.

 

Izvor: Kurir