VUČIĆ NA PINKU: Navikao sam da me zovu picousti

FOTO: TV Pančevo

Podeli vest!

Predsednik Vučić nedavno je gostovao  u jutarnjem programu Televizije Pink gde je pretežno govorio o budućim akcijama vezano za borbu protiv Korone ali i očekivanjima u Vašingtonu.

 

Izdvajamo najzanimljivije:

 

– Mislim da smo na dobrom putu da pobedimo u potpunosti Koronu. Ona je tu da ostane i mi to moramo da znamo, neće ona još godinama u potpunosti da nestane ali na testiranih 7 ili 8 hiljada imamo ispod 100 zaraženih a respiratori su u velikoj većini slobodni, nema ni potrebe za Kovid centrima posebnim.

 

-Nećemo se nikada mešati u unutrašnje stvari Crne Gore. Mi imamo veliki broj Srba tamo i istorija nas poprilično povezuje tako da ne možemo ni nemi da ostanemo uvek na neka politička dešavanja ali poštujemo nezavinost te države kao što bi oni trebalo da poštuju i naše unutrašnje stvari. Kogod pobedi na izborima sad i ubuduće imaće sagovornika u Beogradu.

 

-Ne znam zašto neko ima potrebu da uništava sopstvenu zemlju. Jedno je biti politički protivnik vlasti drugo je kad sopstvenu državu guraš u ambis iz sujete samo zato što je ti ne vodiš. Kad mrziš narod samo zato što te nije prepoznao kao nekoga ko treba da  vodi. Neću da ih imenujem te  tajkune i propale političare ali oni sada napadaju i Telekom kako bi progurali svoje privatne tajkunske biznise. To je samo borba za tržište.

 

– Danas sam čuo da neki ljudi najavljuju mogućnost da ću u  Vašingtonu izdati Srbiju i potpisati nezavisnost Kosova. To nije opcija i 7 8 godina mi pričaju kako ću ja da prodam Kosovo ali to se neće dogoditi. Ne zaboravite da su oni ti koji su Kosovo gurnuli u ponor a mi smo ti koji smo to pitanje vratili na dnevni red.

 

-Čujem stalno razni imaju primedbe na mene, vređaju po društvenim mrežama i komentarišu svaki moj pokret i uzdah. To je u redu meni je drago da je to tako jer to znači da Srbija i nije baš takva diktatura kakva se reklamira po pojedinim tajkunskim medijima. Zvali su me Vučiću pederu pa valjda kad vide da ja ne reagujem i da to nema smisla sad me zovu picousti, valjda to smeta. Znate za to su krivi moji roditelji koji su me pravili . Ali ja više verujem da je bitniji nečiji rad od toga kako izgleda.

 

Dnevni Žurnal