Jovičić: Đilas plaća sve napade na gospodina Vučića

FOTO: Tanjug

Podeli vest!

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić poručio je da bivši član Narodne stranke Nikola Jovanović, kao i njegovi šefovi, do juče Vuk Jeremić, a danas Dragan Ðilas, ne biraju sredstva i koriste svaku priliku za napad na predsednika Aleksandra Vučića, funkcionere SNS , ministre u Vladi…

– Nikola Jovanović i družina kojoj pripada, ostrvili su se na ministra unutrašnjih poslova Stefanovića i direktora policije Vladimira Rebića, ne bi li potcenili njihov rad i rezultate ministarstva koje Nebojša Stefanović uspešno vodi. I sada kao mnogo puta pre, po nalogu Dragana Ðilasa, besmislenim i praznim lažima bez argumenata, napada se ministar Stefanović u svojstvu najbližeg saradnika Aleksandra Vučića – naveo je Jovičić u saopštennju.

 

On ističe da je Jovanović zaboravio da su ubistva i obračuni za vreme njegove “demokratske” vlasti bili svakodnevnica i da su upravo Aleksandar Vučić i ministar policije Nebojša Stefanović bili ti koji su prvi i jedini javno objavili rat države protiv mafije.

– Pripadnici najjačih kriminalnih klanova iz komšijskih država, kojima je demokratska vlast godinama pružala utočište u Srbiji, proterani su i uhapšeni zahvaljujući ministru Stefanoviću i direktoru policije Vladimiru Rebiću – ukazuje Jovičić.

 

On je poručio Jovanoviću da na njegovom mestu ne bi mnogo potencirao na analizi rada MUP-a, jer u svakoj analizi, kako kaže, “dolazimo do Vaših šefova koji su od Srbije bili stvorili mafijašku hobotnicu”.

 

Izvor: Informer