Voditelji Srđan i Jovana napustili Televiziju PRVA

FOTO: Instagram

Podeli vest!

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV “Prva”, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

 

Prema našim saznanjima, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

 

Naime, neposredno pre letnje pauze, a prema navodima našeg izvora, često se dešavalo da Jovana ne ustane na vreme, zbog čega je i kasnila u emisiju. Ovo je navodno Srđanu počelo ozbiljno da smeta, pa su našli kompromis tako da jedan dan jutarnji program vodi on, a drugi ona.

 

Sukob je, kako naš izvor dalje navodi, kulminirao kada se pre nekoliko meseci Jovana iz prethodno navedenih razloga nije na vreme pojavila u emisiji, a kako navodno nije odgovarala na pozive produkcije, jutarnji program je tog dana počeo na neuobičajen način – emisija je počela bez najave voditelja, a tako su se isto smenjivali i prilozi sve dok Jovana nije došla u studio.

Prema rečima našeg izvora, Jovana i Srđan imali su i nesuglasice sa produkcijom, što se navodno postavilo kao veći problem od gore navedenog. Naime, produkcija im je u poslednje vreme zamerala na tome što kao autori jutarnjeg i urednici dnevnog programa nisu rado prihvatali sugestije, te da su u emisije često dolazili nepripremljeni, a navodno se neretko dešavalo i da se ponašaju arogantno i nadobudno kako prema kolegama, tako i prema gostima emisije.

 

S druge strane, Filip Čukanović, koji je tokom leta menjao poznati voditeljski par, prema našim saznanjima, dostigao je rejting iznad očekivanog, pa je čak u nekoliko navrata navodno prevazišao gledanost koju su imali Jovana i Srđan.

 

Između ostalog, Srđan i Jovana su imali visoke plate, što je bilo dogovoreno sa prethodnom vlasničkom strukturom TV “Prva”. Uzevši sve prethodno u obzir, produkciji se navodno na više nivoa nije isplatilo da nastave saradnju sa voditeljskim parom, što je proizvelo žestok sukob, koji je rezultirao njihovim odlaskom.

 

Izvor: Nova.rs