BRNABIĆ: Život mi se promenio od kada sam dobila bebu

FOTO: TV Prva

Podeli vest!

Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da je najviše ponosna na to što je u timu predsednika Srbije i vođe naprednjaka Aleksandra Vučića.

 

Od njega, kako kaže u ekskluzivnom intervjuu za Kurir, svaki dan uči. Odlučno odbacuje spekulacije da postoje šumovi u komunikaciji između njih dvoje, a govoreći o rezultatima Vlade, kaže da će najbolju ocenu dati građani na prolećnim izborima. Brnabićeva govori i o odnosu s devojkom Milicom Đurđić, te šta se u njihovom životu promenilo nakon dobijanja bebe.

 

Brnabić nije precizirala u kakvom je ona odnosu sa navedenom bebom, imajući u vidu da mu nije i biološki roditelj, a ne može to da bude ni u pravnom smislu.

 

Koju ocenu dajete Vladi?

– Zadovoljna sam rezultatima koje smo postigli. Imamo napredak u svim oblastima i danas je Srbija u potpunosti drugačija zemlja nego što je bila do pre samo pet godina. Ekonomski stabilna, svetski prvak u privlačenju stranih investicija, na korak do investicionog kreditnog rejtinga, sa jednocifrenom nezaposlenošću, stabilnim rastom, elektronskom upravom kako bi bila pravi servis građana, značajnije većim platama u zdravstvu, kulturi, obrazovanju, službama bezbednosti i sa jasnim planom kako dalje. Mnogo smo uradili, ali moramo još mnogo da uradimo da bi svaki građanin u Srbiji osetio boljitak.

 

 

Koji Vučićev savet nikada nećete zaboraviti?

– Da se ne obazirem na svaki kamen koji bace na mene jer tako nikada ništa neću uraditi za građane. Da se borim i da guram dalje je, šta god da se sutra desi, niko neće moći da ospori sve što je u Srbiji urađeno proteklih godina – niko neće moći da ospori izgrađene puteve, otvorene fabrike, sačuvana radna mesta, kao što je slučaj u Železari Smederevo ili RTB Bor, ili više od 700.000 novih radnih mesta otvorenih širom Srbije.

 

U vašu kuću je stigla beba. Šta se od tada promenilo?

– Sve se promenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila.

 

Koliko s partnerkom pričate o politici?

– Ona je moj najžešći kritičar. Vrlo je iskrena i direktna, što meni pomaže da ostanem sa obe noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmerno zahvalna na svoj ličnoj žrtvi koju je podnela otkada sam ušla u politiku, zbog čega smo izgubili ogroman deo naše privatnosti.

Izvor: Vesti Dana / Kurir