Vučićeva savetnica nosi torbe vredne hiljade evra!

FOTO: Nova.rs

Podeli vest!

Suzani Vasiljević zameraju mnoge stvari, pre svega favorizovanje određenih medija i spinovanje. Medijska savetnica predsednika takođe privlači pažnju svojim glamuroznim modnim odabirima.

 

Naime, mediji su pisali da Vasiljević, koja sa Vučićem radi od 2012. godine, zarađuje oko 100.000 dinara mesečno za svoju poziciju u kabinetu predsednika. Ona ima prihode koji su za srpske standarde jako visoki, međutim aksesoari koje poseduje daleko prevazilaze njenu platu. Posebno dizajnerske torbe, koje dostižu vrtoglave cene.

Vasiljević je prilikom posete Beograd na vodi uslikana sa plavom Dior torbom od 2.900 evra. U pitanju je model Bobby, koju je trenutna kreativna direktorka Diora Marija Gracia Čijuri predstavila u kolekciji za jesen/zimu 2020. godine, kao omaž voljenom psu gospodina Diora, Bobiju.

 

Tokom septembra, Vasiljević je uslikana sa još jednom skupocenom tašnom – ovoga puta to je bila Chanel torba vredna 4.000 evra. U pitanju je “Boy” model, prvi put prikazan u kolekciji 2012. godine. Dizajnirao ju je Karl Lagerfeld, a nazvana je po najvećoj ljubavi Koko Šanel – Arturu “Boju” Kapelu.

 

U video snimku koji je objavila “Naša TV” prikazane su fotografije na kojima se vidi da Suzana Vasiljević nosi i Louis Vuitton Empreinte Leather Twinset Bag – koja košta oko 1.000 evra.

 

Zatim, Vasiljević se tu pojavljuje i sa Celine celine Nano luggage modelom, kultnom torbom čija cena je oko 2.500 evra.

Još jedna torba, koja je postala kultna u svetu visoke mode, je Givenchy Antigona, model koji košta oko 1.500 evra, a koji izgleda takođe poseduje Suzana Vasiljević.

 

Izvor: Nova.rs / N1