VUČIĆ: Nikada ružnu reč nisam uputio opoziciji

FOTO: B92

Podeli vest!

Novinari su zamolili predsednika Vučića da prokomentariše navode dela medija  koji već više od nedelju dana prave kampanju podrške javnim ličnostima, koje su uputile kritiku na račun vlasti i kriznog štaba.

 

Režimski mediji napali su mnoge javne ličnosti a ponajviše glumce, a čini se deo medija koji je blizak opoziciji sa druge strane pravi kampanju odbrane. Poslednja meta je glumica Seka Sablić.

Isto tako gotovo cela politička vrhuška napala je televiziju NOVA koja je u prilogu sugerisala da su Andrej i Danilo Vučić kriminalci, stavljajući njihove slike pored Miroslava Miškovića, Luke Bojovića ali i nedavno preminulog Kosmajca.

 

Vučić je imao spreman odgovor na najnovija dešavanja u medijima:

“Nikada nisam uputio nepristojnu i ružnu reč na račun opozicije, a pogotovo ne na račun građana koji glasaju za opoziciju. Ali isto tako nisam štedeo reči u toku otkrivanja kriminala u strukturama opozicije.  Znate kada je neko od lidera opozicije tajkun koji kontroliše medije, manje pokrete, portale i niz organizacija onda je to kriminal i ja to otvoreno govorim. Ali nije uvreda za kriminalca reći da je kriminalac. To nije ni uvreda ni laž već istina. A istina boli”. – zaključio je Vučić.

Zanimljivo je da su u ovom najnovijem javnom ratu SNS aktivisti na internetu ali i deo Parlamenta napravili hajku na glumca Dragana Bjelogrlića terajući ga iz države.

 

Izvor: Dnevni Žurnal