EKSPLOZIJA ISPRED RTS-A! Ima mrtvih i povređenih

FOTO: Kurir

Podeli vest!

Kako Kurir saznaje, eksplodirale su tri CO2 boce za varenje, a očevici tvrde da su prozori preko puta Palilulske pijace doslovno popadali.

 

BEOGRAD – Jaka detonacija začula se pre dvadesetak minuta u centru Beograda iz pravca Takovske, a prema prvim i nezvaničnim informacijama reč je o eksploziji boce sa zapaljivim gasom koja se koristi za varenje.

 

Kako Kurir saznaje, ta boca eksplodirala je na gradilištu u Aberdarevoj 1, u podrumu zgrade koja se nalazi tik uz zgradu RTS.

Prema najnovijim ali nezvaničnim informacijama, jedan radnik je nastradao ali zvanične potvrde smrti zasad nema jer je hitno prevezen na reanimaciju. Drugi radnik je povređen i hitno je prebačen na dijagnostiku Urgentnog.

 

Radnici koji su prvi pritekli u pomoć posle eksplozije tvrde da je jedan radnik preminuo a da je drugi povređen. Oni su ispričali i da je do eksplozije došlo tako što su radnici nešto sekli, a u tom trenutku je procurio gas koji je varnica zapalila.

 

Prema svedočenju očevidaca, navodno su eksplodirale tri CO2 boce za varenje, a prozori preko puta Palilulske pijace doslovno su popadali. Radnici sa pomenutog gradilišta kažu da je oštećen i prvi sprat.

 

Oštećeno je više vozila, popucala su stakla i oštećena je fasada zgrade RTS, a saobraćaj u ulici Ilije Garašanina je obustavljen.

 

Izvor: RTS / Kurir