MEDIJI: Naprednjak organizovao Korona žurku, niko ne nosi maske!

FOTO: Privatna arhiva

Podeli vest!

Kako prenose portali Direktno.rs  i lokalni portal Mačva, jedan od SNS funkcionera ali i ljudi iz lokalnog fudbalskog kluba prekršili su zakon o Koroni i to na najgori mogući način.

 

U mačvanskom selu Badovinci danas je odigrana utakmica između FK Drina Badovinci i FK Rudar Brasina. Pobedu od 2:0 domaći fudbaleri su sa Miroslavom Šestićem, predsednikom kluba i odbornikom SNS, proslavili kako dolikuje, ali u mirnodopskim uslovima.

 

Ovako, samo su napravili novu korona žurku, po kojoj je ovaj kraj već uveliko poznat, imajući u vidu nedavno partijanje predsednika opštine Milana Damnjanovića, piše lokalni portal Mačva zdravog razuma.

Prvi čovek FK Drina inače je član SNS i odbornik u skupštini opštini Bogatić, napravio je žurku za svoje fudbalere i prijatelje kluba u periodu kada merama Kriznog štaba to nije dozvoljeno i u trenutku kada ne rade kafići, restorani i ostali ugostiteljski objekti.

 

Mimo svih propisa u objektu od oko 50m2 uz pesmu i piće pobedu proslavlja više od 20 osoba, bez zaštitnih maski.

Na fotografijama se vidi da nijedan od uslova koji trenutno važe na teritoriji opštine Bogatić nije ispunjen. Možda se Šestić, predsednik kluba i stranački kolega predsednika opštine Bogatić Milana Damnjanovića, drži one stare “Kad može moj nadređeni da pravi žurke, mogu i ja”…

 

Autor: Direktno.rs