VUČIĆ: Zovite me picousti, ne ljutim se

FOTO: Televizija Pink

Podeli vest!

Predsednik Vučić najavio je veliku borbu protiv mafije a pogotovo protiv crnogorskih klanova koji se već nekoliko godina ubijaju, prvenstveno po beogradskim ulicama.

 

On je objasnio da je najnovija promena u vrhu policije ali i smena na nižim nivoima deo tog plana, jer kako kaže policija će morati u narednom periodu biti nemilosrdna jer samo tako možete da se sukobite sa mafijom tog ranga.

 

Odgovarajući na pitanja novinara, predsednik se dotakao kritika na račun zdravstvenog sistema:

“Mogu da čekaju satima u redu za garderobu na popustu, da prave demonstracije, mitinge, mogu satima da čekaju u redu da uđu u klub i splav ali zato svi gube strpljenje kad posle čekaju na testiranje na Koronu. Zanimljivo. I nikada ništa ne valja. A čas teorije zavere kako Korona ne postoji a onda se ti isti ljute što bolesni ne stižu brzo na pregled. Pa dogovorite se. Ili smo izmislili virus jer hoćemo da profitiramo na vakcinama ili je virus realna pretnja” – zaključio je Vučić.

 

Ipak, finiš konferencije je bio najzanimljiviji…

– Kada nestane struja na Divčibarama, iz tri sobe ustanu i kažu to je kriv ono đubre, peder i picousti – rekao je Vučić aludirajući na njegove tviter nadimke.

Ništa meni ne smeta. Vređajte, ponižavajte, ja sam peder, picousti, prevarant, lopov, izdajnik ali ja ću nastaviti da radim svoj posao.

 

Agencije / B92