ŽALBE

Prođimo zajedno kroz naš mini vodič za pravna pitanja. Nadamo se da ćemo ovde uspeti da Vam približimo sve vezano za Vaša prava na našoj medijskoj platformi. Ukoliko ovde ne pronađete informacije koje Vas zanimaju, javite nam se u KONTAKT formi.

 

Dnevni Žurnal ima dva principa rada.

 

1.) Prenosimo vesti drugih medija i novinskih agencija

 

2.) princip rada zasniva se na autorskom delovanju i stvaranju sopstvenih informacija.

 

Napomena: Ukoliko Vam smeta određena vest iz nekog razloga obratite pažnju na deo ispod vesti gde piše ko je autor same vesti. Ako primetite ime drugog medija njima se možete obratiti.

 

Ukoliko stoji ime našeg portala kao autora nastavimo dalje.

 

Portal Dnevni Žurnal ne objavljuje namerno lažne vesti. Naše autorske vesti novinari su objavili sa namerom da obaveste javnost ali se propusti dešavaju. Predvideli smo nekoliko problema.

 

A.) Objavili smo vest o Vama za koju smatrate da je neistina

B.) Jednostavno vam se ne sviđa vest

C.) Vest je tačna ali Vam nanosi štetu

D.) Imate dodatnu informaciju ili prepravku

 

A.) Ukoliko smo objavili vest o Vama a smatrate da nije istina, možete nas kontaktirati kako biste nam izneli svoj deo priče ili dokaze da grešimo. Svakako ćemo razmotriti sve što nam prosledite i moguće je da ćemo vest ukloniti.

 

B.) Ukoliko Vam se vest jednostavno ne sviđa nažalost tu ne možemo pomoći. Kao nezavisan medij smatramo da pravo na uređivanje medija i biranje vesti ima isključivo glavni i odgovorni urednik.

 

C.) Ako smo objavili vest o Vama koja je istinita ali smatrate da Vam nanosi štetu u javnosti, možete nam se obratiti. Ukoliko niste javna ličnost i akter iz političkog života postoji velika mogućnost da vest uklonimo. Ipak, ukoliko je vest od velikog javnog značaja nažalost nećemo je ukloniti.

 

D.) Ako imate dodatnih informacija na neku vest koju smo objavili možete nam je anonimno proslediti ili poslati prepravke informacija koje smo mi objavili. Razmotrićemo ih svakako!